Praktijk Biografiek - je biografie als leermateriaal

     


                                                                                                                              mobiel: 06 - 50900787

                                                                                            e-mail:   annitalageweg@hotmail.com

 

 
Wil jij de regie krijgen over je eigen leven? Vanuit innerlijke vrijheid verantwoordelijkheid nemen voor wat je tegenkomt op je levenspad? Dan past biografische coaching mogelijk goed bij jou: biografiewerk = IK-werk! 

 


COACHING

Loop jij rond met een levensvraag? Een vraag waar je maar geen antwoord op vindt? Maar die maakt dat je niet lekker in je vel zit? Dat dingen niet meer lopen zoals je dat zou willen? Ik kan je helpen om deze vraag te verhelderen en van daaruit weer verder te komen. In één of meer gesprekken geef ik je de kans om vanuit een ander perspectief naar je vragen en je antwoorden te kijken en er werk van te maken. Je levensloop en wie jij hierin bent als individu spelen hierbij een belangrijke rol. Door te kijken wat er tot nu toe is gebeurd en wat jij daarin hebt ondernomen, krijg je zicht op je ontwikkelmogelijkheden en je toekomst. Ik help je inzichten te krijgen en aanknopingspunten te vinden, waardoor je het stuur van je leven stevig in handen kunt nemen.  

 

AUTOBIOGRAFISCH SCHRIJVEN

ABS is een bewezen werkzame methode die ik inzet om antwoorden te laten vinden op: wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik en waar ben ik nodig? Voor een zinvol leven zijn dit kernvragen om mee en aan te werken. Mijn schrijfgroepen bestaan uit maximaal 12 personen. Je werkt individueel aan opdrachten en er is volop ruimte voor uitwisseling. Zo leer je over jezelf en van anderen. Menselijke waarden, respect, empathie en interesse in elkaar staan centraal, gehoord en gezien worden zijn sleutelbegrippen.


Autobiografisch schrijven is zelf schrijven over gebeurtenissen in je leven. Dit geeft je een andere toegang tot je herinneringen. Je krijgt een vollediger beeld waar je met de ogen van nu naar kunt kijken. Je krijgt zicht op de rode draden in je leven en wat nodig is voor jouw ontwikkeling. Ook voor jonge mensen is dit een toegankelijke manier om erachter te komen wat ze willen met hun leven!

Over mij                                      
Annita Lageweg  |  geboren en getogen in Friesland |   werkzaam in Noord-Nederland  |   grote belangstelling voor de (spirituele) ontwikkeling van mensen  |  opgeleid in de journalistiek en de biografiek  |   bestuurslid Beroepsorganisatie voor Biografiewerk  |  bel of mail gerust als je meer wilt weten over biografiewerk  |Praktijk Biografiek krijgt dit jaar een nieuwe site. 
De website die je nu bezoekt maakt geen gebruik van cookies. Wil je weten hoe ik omga met jouw privacy? Klik dan hier.  

                      

© Annita Lageweg 2018