. Verzuimbegeleiding en re-integratie

. 1e en 2e spoor

. Specialistische kennis over werk en kanker

. Voor werkgevers | werknemers | ondernemers

Coaching en kanker

Wanneer je met kanker wordt geconfronteerd, kan dit een chaos veroorzaken in je leven. Kanker gaat over leven en dood en dat heeft invloed op alle levensdomeinen. Het zet eigenlijk gewoon je leven op de kop. Niet zo verwonderlijk dus dat veel getroffenen naast fysieke gevolgen mentaal een flinke klap krijgen. Gek genoeg worden die gevolgen meestal pas merkbaar als de behandelingen zijn afgerond en de draad van het leven weer kan worden opgepakt. Juist dan kunnen innerlijke vragen opkomen waar geen antwoord op paraat is.

[………………………….]

Kanker en werk

Re-turn werd in het najaar van 2009 opgericht. Met de kennis van nu had ik veel aan de specialistische begeleiding kunnen hebben in het proces van het vinden van balans tussen herstel, werk- en privéleven.

Gelukkig kwamen Re-turn en ik toch op elkaars pad, want in 2018 gingen we professioneel samenwerken. Nu kan ik als consultant Werkkracht bij Kanker, de methode van Re-turn, combineren met mijn ervaringsdeskundigheid op het gebied van kanker.

Als consultant voor Re-turn zie ik hoe goed het mensen kan doen om met of na kanker gesteund en begeleid te worden in de terugkeer naar werk. Specialistische begeleiding die ik iedere werkende gun die met kanker geconfronteerd wordt.

Ben je werkgever, werknemer of ondernemer in de noordelijke regio en heb je vragen over en/of behoefte aan re-integratiebegeleiding op het gebied van kanker en werk? Kijk dan ook eens op de website van Re-turn. En neem gerust contact op als je wilt weten wat ik namens Re-turn voor je kan betekenen.

‘Ik heb in de gesprekken met Annita warme en betrouwbare steun ervaren. Haar frisse, zorgvuldige inzichten gaven me weer ademruimte in een beklemmende periode.’

– cliënt