Schrijven

Op verzoek maak ik een levensboek. Daarnaast verzorg ik workshops en cursussen autobiografisch schrijven.

Je kunt een leven of een deel ervan door mij laten optekenen in een levensboek. Ik verzorg de interviews en schrijf het verhaal. We verzamelen bijpassend beeldmateriaal en bedenken fotobijschriften. Na redactie ontvang je een full-color gedrukt boek. Een levensboek is een waardevolle herinnering. Je kunt het keer op keer openslaan.

Autobiografisch schrijven is bewezen effectief wanneer je zelfonderzoek wilt doen. Het is een manier om naar je toe te schrijven. Herinneren wordt her-innen. Je krijgt inzicht in gewoontes en patronen omdat je pen de weg weet. In een groep leer van je van de levens van anderen en leer je bovenal luisteren.

Levensboek & Autobiografisch schrijven

In een levensboek staat een overzicht van je eigen leven. Of een beschrijving van een heel specifieke periode of een enkele veelzeggende gebeurtenis. Maar het kan ook een boek zijn over een dierbare die er niet meer is. Steeds meer mensen willen daar werk van laten maken. Praktijk Biografiek kan dat.

Biografische beschrijving

Wil jij je levensverhaal laten opschrijven of een specifieke gebeurtenis in je biografie? Of wil je het verhaal van een dierbare laten optekenen in een boek? Ik verzorg de interviews, schrijf de verhalen en help bij het uitzoeken van beeldmateriaal. Een boek wordt professioneel vormgegeven en gedrukt. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Autobiografisch Schrijven

Autobiografisch schrijven is een bewezen effectief middel om inzicht te krijgen in gewoontes en patronen van jezelf. Je kunt individueel en/of in een groep werken aan specifieke onderwerpen/thema’s in je levensloop.

Schatgraven

Schrijven doe je met je lijf en de kracht van die beweging is groot. Al schrijvend haal je herinneringen op waarvan je niet (meer) wist dat je ze had. Zo wordt schrijven schatgraven! Als je dit wilt, ben je in Praktijk Biografiek op de juiste plek! Ik organiseer workshops en cursussenwerk voor kleine groepen.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking en/of informatie.

‘Wij schrijven niet om begrepen te worden, wij schrijven om te begrijpen’

– Gabriele Rico