. Verzuimbegeleiding en re-integratie

. 1e en 2e spoor

. Specialistische kennis over werk en kanker

. Voor werkgevers | werknemers | ondernemers

Werk en kanker

In de rol van re-integratieconsultant verzorg ik trajecten voor Re-turn, de enige in kanker gespecialiseerde verzuim- en re-integratiebegeleider van Nederland. Re-turn weet alles over werk en kanker en helpt bij het vinden van balans tussen werk, privé en herstel.

Re-turn werkt voor werknemers, werkgevers, zelfstandigen en verwijzers als verzekeraars en arbeidsdeskundigen. Re-turn geeft iedereen met kanker en betaald werk grip op hun situatie en perspectief op een nieuw werkzaam bestaan.

Begeleiding helpt als je werkleven door kanker op z’n kop staat.

Een persoonlijke ervaring met kanker leerde mij dat deze ziekte je leven behoorlijk op z’n kop kan zetten. Ik was 43 toen deze gebeurtenis mijn leven ingrijpend veranderde, ook op het gebied van werk. Het was begin 2009. Ik werkte destijds ruim drie jaar als zelfstandig journalist en een paar maanden eerder was de economische crisis uitgebroken.

Professionele samenwerking

Re-turn werd in het najaar van 2009 opgericht. Met de kennis van nu had ik veel aan de specialistische begeleiding kunnen hebben in het proces van het vinden van balans tussen herstel, werk- en privéleven.

Gelukkig kwamen Re-turn en ik toch op elkaars pad, want in 2018 gingen we professioneel samenwerken. Nu kan ik als consultant Werkkracht bij Kanker, de methode van Re-turn, combineren met mijn ervaringsdeskundigheid op het gebied van kanker.

Als consultant voor Re-turn zie ik hoe goed het mensen kan doen om met of na kanker gesteund en begeleid te worden in de terugkeer naar werk. Specialistische begeleiding die ik iedere werkende gun die met kanker geconfronteerd wordt.

Ben je werkgever, werknemer of ondernemer in de noordelijke regio en heb je vragen over en/of behoefte aan re-integratiebegeleiding op het gebied van kanker en werk? Kijk dan ook eens op de website van Re-turn. En neem gerust contact op als je wilt weten wat ik namens Re-turn voor je kan betekenen.

‘Ik heb in de gesprekken met Annita warme en betrouwbare steun ervaren. Haar frisse, zorgvuldige inzichten gaven me weer ademruimte in een beklemmende periode.’

– cliënt