training

Stel jezelf eens een loopbaanvraag! 

-Wat moet ik doen nu mijn werk kwijtraak?

-Waar sta ik in mijn werk?

-Doe ik nog wat ik leuk vind?

-Doe ik wat bij mij past?

-Hoe haal ik meer zin en betekenis uit mijn werk?

-Wat kan ik nu doen met het oog op mijn toekomst?

-Welke persoonlijke ontwikkeling heb ik nodig om professioneel sterker te worden?

In een ontwikkeltraject van drie gesprekken help ik je zicht te krijgen op jezelf, waar je staat, welke ontwikkeling en/of richting nu het beste bij je past en wat je daarin kunt ondernemen. Je bent welkom voor dit korte traject op maat.

Ontwikkeladvies

In mijn coachpraktijk kun je terecht voor ontwikkeladvies. Dit is een kort traject van drie gesprekken waarin een vraag over je loopbaan centraal staat. Na afloop weet je waar je staat en welke volgende stap je kunt zetten.

Hoe werkt het? 

Na een telefonische kennismaking breng je in een eerste gesprek je vraag in. We verkennen en formuleren jouw werkelijke vraag. In drie gesprekken ontdekken we aan de hand hiervan waar je staat, wat je kunt, wilt en hoe je dat kunt vormgeven. We kijken wat nodig is om te kunnen bereiken wat je wilt, bijvoorbeeld door bij- of omscholing. In het plan dat je aan het einde meeneemt, staan jouw groeipotentie en toekomstplannen centraal.

Niet alleen de arbeidsmarkt verandert. Jij ook!

De arbeidsmarkt verandert voortdurend. Niet alleen daarom is het belangrijk om je bewust te zijn van je ontwikkelingspotentie. Door de levensfasen heen, verander jij mee. In elke volgende fase, veranderen jouw behoeften, mogelijkheden en dingen waar je waarde aan toekent en betekenis aan geeft. Jezelf blijven ontwikkelen, persoonlijk en professioneel, is daarom hét antwoord op veranderingen. Op de arbeidsmarkt en bij jezelf.

Of je nu in loondienst werkt, als ZP’er of zoekend bent: ontwikkeling maakt dat je wendbaar blijft, productief en duurzaam inzetbaar. Dat kan in een bestaande baan of elders. Ontwikkel- of loopbaanadvies helpt daarbij.

Je krijgt antwoorden op vragen als…..

Wat moet ik doen nu mijn werk kwijtraak | waar sta ik in mijn werk | doe ik nog wat ik leuk vind | doe ik wat bij mij past | hoe haal ik meer zin en betekenis uit mijn werk | wat kan ik nu doen met het oog op mijn toekomst | hoe kan ik mezelf persoonlijk ontwikkelen zodat ik ook professioneel sterker word?

Wil je meer informatie over loopbaanbegeleiding die ik je kan bieden? Neem dan contact op!

‘Wie zich nu al op voorbereidt op de toekomst van zijn werk, kan sneller een overstap maken als dat nodig is’.

– Wouter Koolmees