training

Stel jij jezelf wel eens een loopbaanvraag? 

Maak dan gebruik van loopbaan-/ontwikkeladvies. Bij Praktijk Biografiek ben je welkom voor een loopbaantraject op maat.

-Wat moet ik doen nu mijn werk kwijtraak?

-Waar sta ik in mijn werk?

-Doe ik nog wat ik leuk vind?

-Doe ik wat bij mij past?

-Hoe haal ik meer zin en betekenis uit mijn werk?

-Wat kan ik nu doen met het oog op mijn toekomst?

-Welke persoonlijke ontwikkeling is nodig om professioneel sterker te worden?

Wat geef ik jou en wat neem je na afloop mee? 

  • Je krijgt ontwikkelgesprekken op maat.
  • Je krijgt een duidelijke indruk van waar je staat.
  • Je krijgt een concreet plan waarin helder wordt wat jouw mogelijkheden zijn in je huidige of ander werk.

Als gekwalificeerd NOBCO loopbaancoach help ik je zicht te krijgen op jezelf, waar je staat, welke ontwikkeling en/of richting nu het beste bij je past en wat je daarin kunt ondernemen. Neem onderaan de pagina contact op voor vragen en/of meer informatie.

Ontwikkeladvies

Alle 55.000 plekken voor gratis ontwikkeladvies ter waarde van €700,00, beschikbaar per 1 december 2020, zijn gereserveerd. Ben je student, op zoek naar een (andere) baan, werkend of ZP’er, dan kun je nog steeds terecht bij Praktijk Biografiek voor een kort of langer loopbaantraject.

Alternatieve mogelijkheden

Voor iedereen die zich niet op tijd kon aanmelden, zijn er vaak ook andere mogelijkheden voor ondersteuning. Zo zijn er werkgevers die een dergelijk traject financieren. Ook O&O-fondsen, die verbonden zijn aan een bepaalde sector of branche, hebben hier vaak een regeling voor. Daarnaast bieden vakbonden en leerwerkloketten in gemeenten vaak de mogelijkheid om een ontwikkeladvies te volgen. Kijk daarom goed naar mogelijkheden die jou verder kunnen helpen in je loopbaan. Een kort of langer loopbaantraject is echt de moeite waard!

Hoe werkt het? 

Je neemt contact op met Praktijk Biografiek. We verkennen je behoefte en je loopbaanvraag. In twee tot zes gesprekken brengen we in kaart waar je staat, wat je kunt, wilt en hoe en waar je dat kunt vormgeven. Ook kijken we wat er nodig is om te kunnen bereiken wat je wilt, bijvoorbeeld door bij- of omscholing. In het plan dat je aan het einde meeneemt, staan jouw groeipotentie en toekomstplannen centraal. Uiteraard is alles wat we bespreken vertrouwelijk.

NOW-regeling

Wanneer je als ondernemer gebruik maakt van de NOW-regeling kun je medewerkers attenderen op de mogelijkheid van een kort of langer loopbaantraject. Als ondernemer voldoe je daarmee ook aan de inspanningsverplichting om scholing te stimuleren.

De arbeidsmarkt verandert, maar jij ook

Jezelf blijven ontwikkelen is hét antwoord op een snel veranderende arbeidsmarkt. Want voor de toekomst van werk is het meer dan ooit belangrijk om te investeren in wie je als mens bent, kennis, vaardigheden en ervaring. Of je nu in loondienst werkt, als ZP’er of zoekend bent: ontwikkeling maakt dat je wendbaar blijft, productief en duurzaam inzetbaar. Dat kan in een bestaande baan of elders. Ontwikkel- of loopbaanadvies helpt daarbij.

Je krijgt antwoorden op vragen als…..

Wat moet ik doen nu mijn werk kwijtraak | waar sta ik in mijn werk | doe ik nog wat ik leuk vind | doe ik wat bij mij past | hoe haal ik meer zin en betekenis uit mijn werk | wat kan ik nu doen met het oog op mijn toekomst | hoe kan ik mezelf persoonlijk ontwikkelen zodat ik ook professioneel sterker word?

Wil je meer informatie over loopbaanbegeleiding bij Praktijk Biografiek? Neem contact op via de button. En bezoek zeker ook eens de pagina van de overheid met de maatregelen in het kader van NL Leert Door: Hoe werkt Nederland.

Wil je meer informatie? Heb je vragen? Of wil je je aanmelden? Neem dan contact op via de button.

‘Wie zich nu al op voorbereidt op de toekomst van zijn werk, kan sneller een overstap maken als dat nodig is’.

– Wouter Koolmees