training

Ontwikkeladvies gaat door!

Bij Praktijk Biografiek ben je continu zeker van ontwikkeladvies en loopbaanbegeleiding. De gratis beschikbare plaatsen van de overheid zijn weliswaar vol, maar Praktijk Biografiek laat je niet zitten als je de komende maanden toch graag een gesprek wilt over de toekomst van je werk.

Wil jij graag weten hoe je in je werk van betekenis kunt zijn?

In je huidige werk of wanneer dit door welke omstandigheid ook onzeker is geworden? Dan kan mijn ontwikkeladvies je verder helpen. Heb je nu behoefte aan een stevig plan waarmee je de toekomst in kunt gaan? Of wil je een langer traject waarin we de diepte ingaan? Meld je dan aan bij Praktijk Biografiek.

  • Je krijgt ontwikkelgesprekken op maat.
  • Je krijgt een duidelijke indruk van waar je staat.
  • Je krijgt een concreet plan waarin duidelijk wordt wat jouw mogelijkheden zijn in je huidige of ander werk.

Als gekwalificeerd NOBCO loopbaancoach help ik je zicht te krijgen op jezelf, waar je staat, welke ontwikkeling en/of richting nu het beste bij je past en wat je daarin kunt ondernemen. Neem onderaan de pagina contact op voor vragen en/of meer informatie.

Ontwikkeladvies en loopbaanvragen

Het ging razendsnel met de beschikbare plaatsen voor het gratis ontwikkeladvies. Iedereen van 18-63 jaar met of zonder werk kon vanaf 1 augustus kosteloos een ontwikkeltraject volgen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur. Helaas waren de 22.000 beschikbare plaatsen in het kader van NL Leert Door binnen één maand bezet. Voorlopig is deze mogelijkheid niet meer beschikbaar.

Praktijk Biografiek biedt een beter alternatief?

Meerdere mensen investeren via hun werkgever of zelf in het ontwikkeladvies van Praktijk Biografiek. Wil jij dat ook? Ik verzorg voor jou een ontwikkeladviestraject op maat en met alleen die onderdelen die voor jou wezenlijk iets toevoegen. Je krijgt vier à vijf uren gesprekstijd en na afloop een plan dat naadloos bij jou past. Je investering is €600,-

Wil je hiervan gebruik maken? Neem dan gerust contact op. Wil je liever wachten op nieuwe gratis plekken? Ook dan kun je je aanmelden en plaats ik je op mijn wachtlijst. Zodra bekend is wat de overheid verder onderneemt met het gratis ontwikkeladvies, neem ik contact met je op.

Hoe het werkt: nog even op een rij

Je meldt je aan bij Praktijk Biografiek. We verkennen je ontwikkelvraag. In twee à drie gesprekken brengen we vervolgens in kaart waar je staat, wat je kunt, wilt en hoe en waar je dat kunt vormgeven. Daarna kijken we wat er nodig is om dat te kunnen bereiken, bijvoorbeeld door bij- of omscholing. In het ontwikkeladvies dat je aan het einde meeneemt, staan jouw groeipotentie en toekomstplannen centraal. Uiteraard is alles wat we bespreken vertrouwelijk.

Voor wie

Iedereen vanaf 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd kan gebruikmaken van het ontwikkeladvies van NL leert door. Werkenden, werkzoekenden, ZP’ers en ondernemers.

NOW-regeling

Wanneer je als ondernemer gebruik maakt van NOW 2.0, maak je medewerkers dan attent op de mogelijkheid van het ontwikkeladvies. Als ondernemer voldoe je daarmee aan de NOW 2.0-inspanningsverplichting om scholing te stimuleren.

Inspelen op veranderende arbeidsmarkt

Of jij je nu zelf investeert of je wilt wachten op nieuwe gratis mogelijkheden, je aanmelden voor ontwikkeladvies loont. Blijvend ontwikkelen is hét antwoord op een snel veranderende arbeidsmarkt, want voor de toekomst van je werk is het meer dan ooit belangrijk om je te investeren in kennis, vaardigheden en ervaring. Of je nu in loondienst werkt, als ZP’er of zoekend bent: ontwikkeling maakt dat je wendbaar blijft, productief en duurzaam inzetbaar. Dat kan in een bestaande baan of elders.

Daarom ontwikkeladvies

Met een ontwikkeladviestraject krijgt iedereen die werkt of wil werken zicht op mogelijke kansen op de arbeidsmarkt. Heb je daar behoefte aan dan kun je bij Praktijk Biografiek begeleiding krijgen bij het kiezen van de juiste (bij)scholing of tips bij het zoeken en solliciteren naar werk.

Meer informatie over het ontwikkeladvies van Praktijk Biografiek en het gratis ontwikkeladvies? Neem contact op via de button.

Bezoek ook de pagina van de overheid met de maatregelen in het kader van NL Leert Door: Hoe werkt Nederland.

Wil je meer informatie? Heb je vragen? Of wil je je aanmelden? Neem dan contact op via de button.

‘Wie zich nu al op voorbereidt op de toekomst van zijn werk, kan sneller een overstap maken als dat nodig is’.

– Wouter Koolmees